Verzendbeleid

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 21:00 uur worden gedaan, proberen wij na ontvangst van de betaling dezelfde dag nog te verzenden. Wij leveren zowel in NL als België. Voor NL en België geldt gratis levering.

De bestelling wordt doorgaans 1 á 2 dagen na verwerking bezorgd door PostNL of DHL. Voor levering binnen NL zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 09:00 en 21:00 uur plaatsvinden. Voor België kan het 1 tot 2 werkdagen duren. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor leveringen in NL geldt onderstaande tabel als indicatie van de levertijd. Levering is afhankelijk van het postorderbedrijf.

Besteld voor 21:00 uur op: Eerste bezorg mogelijkheid
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Voor vragen kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@sleepiezz.nl.

Extra informatie

Verzenden en logistiekPartners: PostNL & DHL

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL & DHL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL & DHL delen. PostNL & DHL gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL & DHL onderaannemers inschakelen, stellen PostNL & DHL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Sleepiezz.nl geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Sleepiezz.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 19/06/2022, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.