Retourbeleid

Producten retourneren

Het kan weleens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet wilt hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van reden.

Indien u de gehele bestelling retourneert krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd. Indien u een deel van de bestelling retourneert krijgt u enkel dit product teruggestort op uw rekening. Kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten hangen af van welke bezorgdienst u kiest, raadplaag voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in ongeopende staat, originele verpakking aan SleepiezZ geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen door een reactie sturen op de bevestigingsmail van uw bestelling of te mailen naar info@sleepiezz.nl onder vermelding van uw ordernummer en indien gewenst reden van retour. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van retour terugstorten, mits het producten in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking van het product beschadigd zijn, dan kunnen wij waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Let op: stuur geen producten retour zonder eerst contact met ons te hebben opgenomen. Noteer altijd uw ordernummer en indien gewenst reden van retour.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen door een reactie te sturen op de bevestigingsmail van uw order. Wel draagt u zelf de kosten van terugzending van het product. Indien u niet de gehele bestelling wilt ruilen zijn wij helaas genoodzaakt om opnieuw de verzend- en verpakkingskosten in rekening te brengen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling voor u te wijzigen. U kunt gemakkelijk een reactie sturen op de bevestigingsmail van uw bestelling of mailen naar info@sleepiezz.nl onder vermelding van uw ordernummer.

Wil je een btw-factuur ontvangen?
Neem dan contact op met ons via info@sleepiezz.nl wij zullen deze zo snel mogelijk toesturen.

Ons retour adres:

Sleepiezz

Vonderweg 3 unit 4

5741 TE Beek en Donk

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.